Kundservice
100% ÄKTA KLOCKOR
ALLTID FRI FRAKT
90 DAGARS RETUR

Info om vattentäthet

Information om vattentätheten på denna sida hittar du viktig information om tätheten av klockor, som vi alltid råda våra kunder att läsa.

I andas deras har valt att definiera en vattendensitet från ATM, så därför kommer du att se beteckningarna 3 ATM, 5 ATM, 10 ATM etc. i produktbeskrivningar som du hittar på varje produkt. Du kommer därför bilden nedan kan se vilken tid det kommer att kunna motstå.

Tyvärr är det många som tror att klockor är vattentät till 5 ATM därför kan hålla ner till 50 meter, men det finns ett stort missförstånd, så varför du bör alltid följa våra instruktioner nedan. En dykare klocka måste vara vattentät till åtminstone 20 ATM för att användas för dykning. På klockor med 20 ATM är luft mellan glaset och ringa även sugs ut och därmed undviker dagg på glaset.

Dessutom är det viktigt för oss att understryka att även om en klocka kan användas för bad eller duscha, så vi avskräcka allmänhet all kontakt med vatten, eftersom vattnet du badar i kan innehålla kalk, smuts eller klor som kan fastna på glaset, rem och på andra ställen på klockan, vilket naturligtvis skulle kunna innebära att klockan förlorar sin fina glans.

Har du en fråga om något ang. Vattentäthet ta sedan en slutlig ringa vår kundtjänst för ytterligare information.